Prizee.ro - Castiga bani pe net, jocuri on-line, euro, muncesti acasa castigand bani fara efort !!!

Citiţi mesajul până la sfarşit vă rog !!!

Să vă spun ce este Prizee. Prizee este un site unde te poţi juca câteva jocuri pe zi şi eşti plătit pentru asta. Poate vi se pare că intru în contradicţie cu ce am spus mai sus însă nu e aşa. Dacă jucaţi doar jocurile faceţi doar o sumă mică pe zi (numărul de jocuri este limitat). Trebuie să munciţi ca să faceţi un număr de oameni pentru a câştiga bani de la ei. Totul vine apoi de la sine. De ce totuşi ar plăti cineva un numar mare de persoane doar ca să se joace? Principiul este simplu. Un asemenea site are un trafic imens de oameni zilnic , locul perfect pentru publicitate. Prizee îşi face banii de la firmele care doresc publicitate , ne dă nouă utilizatorilor o parte din acei bani şi păstrează şi ei o parte. Toată lumea are de caştigat.

Prizee.com

Echipa Prizee.ro în momentul de faţă are peste 400 de zile vechime pe siteul Prizee.com şi câştigă aproximativ 2 Euro pe zi (echivalentul a 2 500 000 lei pe lună) şi suma creşte pe zi ce trece , asta doar "lucrând" cam 20-30 de minute pe zi. Unii oameni trăiesc din asta. Sunt persoane in Romania care fac şi 180 de Euro pe lună (5-6 milioane de lei pe lună) , asta ca să nu vorbim de unele persoane din străinătate care fac cam de 15 ori mai mult.
Şi mai interesant este că dacă nimeni din echipă nu joacă contul nostru zilnic , tot caştigăm cam 1.6 Euro pe zi. Practic , poţi sta degeaba şi eşti plătit pentru asta acum. Dacă nu am fi făcut nimic la început însă , suma aceasta zilnică nu ar mai fi venit. Tocmai de aceea dacă voi aveţi cont la Prizee şi daţi un link de înscriere al vostru prietenilor , colegilor de şcoala sau de muncă , familiei , caştigaţi acelasi cadou cu primul pe care il vor castiga ei (ei nu pierd nimic ) in plus de asta referalul vostru castiga si un numar de partide duble in prima zi de joc pe site. Dacă linkul vostru ajunge la 100 de persoane care se înscriu... faceţi şi voi calculele.

Pe lângă asta siteul e interesant pentru că sunteţi plătit pentru a face ceva distractiv. Jocurile sunt haioase şi nu vă plictisiţi. Majoritatea sunt jocuri de răzuire, altele sunt de îndemanare (Snuggy Pilot , The dare of Diabolo ) de logică (Guardian Angel) etc.

Mareste-ti castigurile pe zi:

Pe Prizee.com va puteti face 3-4 conturi fara probleme de pe acelasi ip cu conditia ca la date sa fie trecute persoane diferite. Daca faceti mai multe conturi cu aceleasi date riscati sa vi se stearga conturile. Faceti conturile pe numele unor persoane din familie (numele reale deoarece ei sunt singurii care isi vor putea ridica cecurile).

Fa-ti referali:

Lucrurile referitoare la referali se mai schimba nu putem sa spunem ca in rau dar oricum nici nu este extraordinar de bine. Totul ramane cum a fost acum din punct de vedere al inscrierii unui referal din partea ta. Un referal este o persoana care se intregistreaza pe Prizee.com trimis de dumneavoastra. Linkul care trebuie sa-l trimiteti este:
http://www.prizee.com/?refer=utilizator - unde utilizator este userul dumneavoastra.
Exemplu: daca sunteti inregistrat la Prizee cu userul utilizator atunci trebuie sa trimiteti linkul:
http://www.prizee.com/?refer=utilizator
De aici incolo totul se schimba dupa cum urmeaza.

Sunt trei nivele de castig:
1. Daca un referal al vostru a atins in cufar suma de 1.00 Euro, voi castigati 0.25 Euro de pe urma sa.
2. Daca un referal al vostru a atins in cufar suma de 10.00 Euro, voi castigati 1.50 Euro de pe urma sa.
3. Daca un referal al vostru a atins in cufar suma de 100.00 Euro, voi castigati 15.00 Euro de pe urma sa.

Mai este o a doua forma de castig si anume:
Daca referalul vostru activeaza 5 Pack+ voi veti primi instant 1 Pack+ GRATIS.

Cam astea ar fi noile reguli in ceea ce priveste referalii. Bafta in continuare!

Dacă v-am convins atunci vă puteţi inscrie si dati clik pe ÎNSCRIE-TE !!!

6 comentarii:

Anonim spunea...

buna stimate domn! joc si eu acele jocuri oferite de prizee, imi puteti spune si mie cum se retrag acele cecuri, exista un formular ceva? multumesc !

Anonim spunea...

da sincer joc si eu de ceva timp si am strins destui banuti ca sa imi cumpar aparatul foto mult dorit tot citesc si citesc si sincer nu pricep cum as putea cumpara .... unii spun ca kik s-a inchis site-ul e adevarat?

Anonim spunea...

cum se poate retrage acele cecuri

Anonim spunea...

cum aduc referali pe prizee?

Unknown spunea...

buna ziua eu joc prizee de ceva vreme si inca nu inteleg cum se castiga bani din joc pentru ca imi apare doar ca se castiga bubz si zeep si mai e si vitrina cu produse care nu se deschide in site-ul meu asa cum am vazut in tutorialele de pe youtube Va rog sa mi rspundeti la adresa de email alinaiftime83@yahoo.com

Unknown spunea...

buna ziua eu joc prizee de ceva vreme si inca nu inteleg cum se castiga bani din joc pentru ca imi apare doar ca se castiga bubz si zeep si mai e si vitrina cu produse care nu se deschide in site-ul meu asa cum am vazut in tutorialele de pe youtube Va rog sa mi rspundeti la adresa de email alinaiftime83@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™