Cea mai buna arma antivirus suprema - Vmware !!!

Arma antivirus suprema!Moartea programelor antivirus pentru pc-urile desktop personale! :) Uita de norton antivirus,de kasperski antivirus,de bitdefender antivirus,de zone alarm antivirus,uita de toate programele antivirus(in caz ca esti atat de prost incit le folosesti!),uita de toate programele spyware.Si ce daca tocmai ti-am zis ca esti un bou daca folosesti programe antivirus? Este ceea ce cred eu despre oamenii care le folosesc!este ca si cum te-ai lega cu lanturi cu tepi singur,este ca si cum ai tendinte masochiste nemarturisite!Ti-ai pus vreodata intrebarea:"DE FAPT ,LA CE NAIBA IMI FOLOSESTE UN PROGRAM ANTIVIRUS?"!!Ai facut vreodata bilantul ? Crezi ca un antivirus te va scapa de obisnuitele reinstalari ale s.o. Windows? Nu cumva confunzi antivirusul cu o unealta miraculoasa care te va scuti de erorile s.o. windows ?Crezi ca datele tale vor fi mai bine protejate?Te inseli amarnic si probabil esti o VICTIMA a marketingului insinuos(vezi si articolele despre publicitate)!Dar daca esti atat de idiot incat sa vrei sa pastrezi un program antivirus pe pc-ul tau de doi bani sau sa instalezi programe luate de pe net fara sa te interesezi mai intai cu ce te-ai pricopsit,sau daca esti atat de tembel incat sa deschizi e-mailuri de la necunoscuti,sau daca esti de-a dreptul retardat si folosesti internet explorer pentru a intra pe net atunci poate ca ai nevoie de un antivirus! Dar,iata ca acum ai un program care te scapa de necesitatea instalarii unui antivirus enervant care-ti incetineste pina la exasperare procesele calculatorului,care nu te lasa sa joci linistit jocuri ,sau care te intreaba din minut in minut daca permiti cutare sau cutare lucru(desi multe din asa-zisele programe antivirus trimit date mascate despre activitatile tale pe internet catre destinatii numai de NSA cunoscute!).In plus,datorita acestui program nu numai ca nu mai trebuie sa folosesti antivirus,nu numai ca ai scapat de frica ca va trebui sa reinstalezi windowsul , dar poti sa faci FARA GRIJA toate idioteniile descrise mai sus: sa deschizi e-mailuri anonime,sa descarci si sa instalezi toate programele dubioase de pe net,sa folosesti internet explorer pentru navigare pe internet,etc! In plus,poti sa faci si alte lucruri utile:poate vrei sa verifici cum functioneaza un program,un joc,etc fara sa-ti incarci sistemul de operare si registrii cu o instalare noua si o dezinstalare.Poate vrei ca prietena ta sa nu stie ca ai filme porno pe calculator(fara sa fi nevoit sa le stergi),poate vrei ca sa oferi un acces limitat la pc-ul tau cuiva venit in vizita fara ca acesta sa stie,poate vrei ca seria sitemului tau de operare sa nu fie inregistrata cind intrii pe anumite situri,etc!

Ce este vmware? este o masina virtuala(un intreg pc fantoma,un al doilea windows fantoma) care ruleaza pe calculatorul tau!In momentul cind pornesti masina virtuala pe pc-ul tau vor functiona de fapt 2 calculatoare:unul real,cel cu care erai obisnuit pana acum si unul virtual,fantoma!Sistemul virtual iti va permite sa faci orice faci si cu sistemul real:sa navighezi pe net,sa vezi filme,sa joci jocuri (daca sistemul virtual este windows vei putea juca aceleasi jocuri ca si in windows),sa descarci muzica,filme,sa editezi documente office,APROAPE ORICE face sistemul real poate sa faca si sistemul virtual!Avantajul major este ca toate activitatile sistemului virtual sant incapsulate intr-o partitie de hard-disk total izolata fata de partitiile obisnuite pe care le ai acum pe hard-disk.Partitiile(spatiul de pe hard-disk) folosite de sistemul virtual sint total de neinteles pentru programele tale de pe sistemul real(cu exceptia vmware ,bineinteles!). Gindeste-te:ai iesit pe net cu sistemul virtual,ai luat un virus si acum nu mai stii ce sa faci,esti disperat,te gindesti ca iar va trebui sa instalezi windowsul!nu uita ca toate astea s-au intamplat in timp ce foloseai windowsul fantoma deci absolut tot ce s-a intamplat acolo nu are nici o influenta asupra windowsului real!Pur si simplu folosesti tastele Ctrl Alt ca sa te reintorci in sistemul real de operare,in windows-ul cel de toate zilele,apoi n-ai decit sa stergi masina virtuala de pe hard-disk!Odata ce e sters virusul se va dizolva in neant,odata cu masina virtuala strigand din toate puterile lui de virus: TRADARE,TRADARE,DAR SA STIM SI NOI! Domnul virus nici macar nu stia ca se afla intr-un spatiu virtual,fantoma si ca si el la rindul lui era doar un virus fantoma!Acum,tot ce ai de facut este sa instalezi din nou masina virtuala si-ti poti relua nebuniile pe internet de la capat fara grija!
Ce mai poti face cu vmware?de exemplu poti sa instalezi ca masina virtuala Linux si poti testa distributia ta preferata inainte de a o instala definitiv!Poti rula acest Linux in paralel cu windows!Daca alegi full screen cineva care vede ecranul pc-ului tau nici nu-si va da seama ca folosesti windows!Poti comuta intre sistemele de operare oricind!Sistemul de operare fantoma poate lucra in mod full screen!Poti face orice-ti trece prin cap(daca se poate spune ca ai cap in cazul cind folosesti internet explorer!).
Cum instalezi sistemul de operare fantoma?Pentru versiunea 5.5.3 pasii sint urmatorii(pe scurt)-poate sar din greseala vreunul dar meniul programului te ajuta mult:
-trebuie sa ai cd-ul sau dvd-ul bootabil cu sistemul de operare pe care vrei sa-l instalezi.
-creeaza in vmware o noua masina virtuala cu ajutorul meniului file-new:va porni un wizard pe care-l urmezi,de preferat cu setarile implicite,mai putin reteau de net.Deci alegi o instalate Typical.Urmeaza alegerea sistemului de operare unde iti selectezi ce sistem vei instala:ai grija ca sistemul de pe cd sa corespunda cu sistemul din meniu!Pasul urmator te lasa sa alegi unde vei salva partitia fantoma pe hard-disk.Lasa locatia implicita daca nu sti prea bine ce faci!Urmatorul pas este sa alegi reteaua de net!Aici vei alege Use NAT,altfel vei avea probleme cu conectarea la net(cel putin in cazul cind esti pe retea de cablu).Dar ,nici o problema,poti schimba aceste setari oricind dupa instalare.Apoi,alegi spatiul pe hard-disk pe care-l daruiesti masinii virtuale:Iti recomand sa dispui de minim 6Gb,in rest poti lasa optiunile implicite.Dupa aia apesi butonul Finish si gata minunea!;) Acum mai poti alege de la edit virtual machine settings un lucru important si anume share folders ,adica ce fisiere sau ce partitii de pe pc-ul tau vor fi vizibile din interiorul masinii virtuale!Alt lucru important,cel putin in cazul meu este sa alegi la CD-ROM litera care corespunde cd-ului sau dvd-ului tau,altfel nu vei putea porni instalarea masinii virtuale!In rest poti lasa default!
-urmeaza instalarea sistemului virtual:pur si simplu introduci cd-ul bootabil in cd-rom apoi pornesti masina virtuala(Start).Daca cdromul este detectat cu succes va porni instalarea obisnuita windows sau linux!Daca ai mai instalat sisteme de operare sti despre ce vorbesc,daca nu acum poti face o mie de probe fara grija ca ai sa strici ceva,nu ai ce sa strici-sistemul virtual nu interactioneaza cu sistemul real!
-dupa instalare poti sa te bucuri de noua masina virtuala!daca treci pe full screen si sistemul tau virtual este identic cu sistemul real nici macar nu-ti vei da seama prea bine in care dintre ele esti!e fantastic!de acum incolo,vei fi protejat total impotriva virusilor pc,vei putea face tot felul de experiente pe sistemul de operare virtual,fara teama:la o adica pur si simplu il stergi si-l instalezi din nou!

De asemenea,nu uita sa instalezi si VMWARE TOOLS!Accesezi instalarea din meniul programului iar dupa aceea totul decurge automat!

Dar pina nu instalezi acest program excelent,vmware,si pina nu vei lucra dintr-un sistem de operare fantoma nu-ti vei da seama prea bine despre enormele avantaje!De aia,iti recomand calduros acest program.

by LUC

2 comentarii:

Anonim spunea...

Te inseli,nu poti sa instalezi jocuri.Videocardul de la o masina virtuala are doar 16 Mb de RAM.

Admin spunea...

ai testat Vmware-ul macar ???

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™