Yahoo! Messenger Multi-Profile Sign-In - Programel ce permite memorarea mai multor ID-uri de YM pentru Sign-In

Functionalitatea programului e asemanatoare cu cea din Windows Live Messenger. Acolo se permite memorarea mai multor id-uri si parole pentru conectare la serviciu, pentru cazul in care calculatorul e folosit de mai multe persoane. Yahoo! Messenger permite doar o singura identitate sa fie memorata. Astfel, trebuie de fiecare data introdus ID-ul si parola, in cazul in care cineva a datele.

"Am trimis de ceva vreme o rugaminte celor de la Yahoo! in legatura cu o functionalitate asemanatoare, spun ca au luat-o in considerare, dar nu o vad implementata nici azi."

Programelul de fata memoreaza toate id-urile si parolele pe care i le introduceti si porneste si logheaza YM automat cu oricare dintre ele. Normal, sunt cazuri in care acest lucru nu e de dorit, dar sunt si altele in care e acceptabil. Eu ma refer aici cazurile din urma. Informatiile sunt pastrate criptate (printr-o metoda nu foarte puternica de criptare) intr-un fisier local. Pentru a putea fi rulat e nevoie de Microsoft Java Virtual Machine. Pe sistemele cu XP nu e preinstalat.

Puteti sa descarcati programul din link-urile de mai jos si are inclus si Microsoft Virtual Machine care ajuta la pornirea programului.

Programul la perioada actuala este la versiunea 1.2.0.13

or

Have Fun !!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™