The Dark Knight (2008) - Trailer 3 HD



Filmul este continuarea blockbuster-ului din 2005, "Batman Begins" ("Batman - Inceputuri"), care a reinsufletit franciza Batman dupa o pauza de opt ani. Christopher Nolan, regizorul lui "Batman Begins" ("Batman - Inceputuri"), continua ca regizor al continuarii, care ii are in rolul principal pe Christian Bale din nou ca Batman si pe Heath Ledger drept inamicul acestuia in rolul lui Joker. Filmul va detalia relatia dintre Batman, locotenentul James Gordon si procurorul Harvey Dent in lupta impotriva criminalitatii din Gotham City. Mai exact, se vor confrunta cu un misterios criminal cunoscut doar sub numele de The Joker.



Productia mult asteptata, "The Dark Knight" ("Cavalerul negru"), cel mai nou film din seria "Batman", a inregistrat incasari record inca din prima zi de difuzare, peste 66.4 milioane de dolari.
Distribuitorul Warner Bros a anuntat ca pelicula a doborat recordul incasarilor la premiera, stabilit de o alta productie de succes, "Spiderman 3" ("Omul Păianjen 3"), care a strans 59,8 milioane de dolari, in Statele Unite ale Americii, anunta BBC.
"The Dark Knight" ("Cavalerul negru") s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american la sfârşitul săptămânii trecute, stabilind un nou record de încasări - 155,3 milioane de dolari - pentru primul weekend de difuzare. Recordul anterior de încasări pentru primul weekend de difuzare - 151,1 milioane de dolari - a fost stabilit, în mai 2007, depasind a doua oara productia "Spiderman 3" ("Omul Păianjen 3"), potrivit companiei specializate Exhibitor Relations.


Dupa o seceta de 5 ani in mileniul 3 intra in top 14 IMDb si ca sa fie mai frumos devanseaza "The Godfather" ("Nasul")(1972) fiind mult timp pe locul 1 si "The Shawshank Redemption" ("Inchisoarea Ingerilor") (1994) ambele filme avand nota de 9.1 si intrecandu-le lejer cu o nota de 9.4 ajungand pe podium.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™