Mercenaries 2: World in Flames


Mercenaries 2: World in Flames este continuarea jocului aparut in 2005, Mercenaries: Play of Distruction, si este dezvoltat de Pandemic Studios si Electronic Arts pentru Playstation3, Playstation 2, Xbox 360 si PC.

Cu toate ca era anuntat pentru toamna anului 2007, Pandemic Studios a amanat lansarea jocului pentru data de 31 august 2008.

Mercenaries 2: World in Flames se va desfasura in Venezuela, unde cei trei eroi ai jocului au sansa de a se razbuna pentru faptul ca nu au fost platiti intr-o misiune anterioara.

Jocul incepe cu incheierea unui contract cu un personaj numit "Ramon Solano", care se pare ca are legaturi atat in zona armatei cat si in zona traficului de narcotice din Venezuela. Dupa indeplinirea misiunii, nu doar ca Solano nu plateste, dar il si impusca pe personajul principal al jocului. De aici incepe razbunarea.

Pentru a ajunge la Solano, jucatorii vor trebui sa indeplineasca in jur de 40 de misiuni. Politica va juca un rol important in joc. Jucatorii vor putea alege care misiuni vor fi indeplinite si cine va fi angajatorul. Relatiile cu Natiunile Aliate, chinezii, Universal Petroleum si Armata pentru Eliberarea Venezuelei vor fluctua in functie de deciziile jucatorilor de a indeplini misiuni pentru o grupare sau alta.

Mercenaries 2: World in Flames va fi plin de impuscaturi si explozii. Acestea vor avea loc pe o harta estimata de Pandemic la o dimensiune de 8x8 km si nu va necesita un timp mare pentru incarcare. Producatorul va pune la dispozitie un sistem de tranzit care nu va obliga gamerii sa conduca autovehicule pentru a ajunge intre doua puncte de pe harta. Oare cine "se va teleporta" dintr-un loc in altul, cand va avea de ales dintre a conduce un autovehicul, a deturna un elicopter sau a fura o barca cu motor?



Daca vreti sa jucati acest joc puteti sa-l descarcati prin metoda torent din linkul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™