Pure


Pure este un joc de curse off-road, dezvoltat de Black Rock Studio in colaborare cu Disney Interactive Studios, pentru PC, Xbox 360 si PlayStation 3. Black Rock Studio este noul nume al Climax Studio, care a dezvoltat anterior franchizele Moto GP si ATV Offroad Fury.

Pure ne va purta in locuri in care soselele sunt inexistente, si cu ajutorul ATV-urilor vom explora munti, paduri si mlastini. Jocul va avea la baza un career mode, sub forma competitiei Pure World Tour, ce-i va purta pe jucatori in 7 locatii diferite de pe Pamant. Fiecare locatie va avea intre trei si sase trasee, fiind organizate curse de viteza, sprint-uri si freestyle.
Daca principala diferenta intre curse si sprint-uri consta in lungimea traseului, modul freestyle ii va pune pe jucatori sa faca diferite acrobatii prin aer, care vor fi punctate in functie de complexitate si spectaculozitate.





Va exista si un editor de ATV-uri, jucatorii avand ocazia sa prepare singuri vehiculul in cazul in care cele oferite de dezvoltatori nu-i vor satisface. Incepand cu elementele de acceleratie, suspensii si roti, pana la motoare si cadre, jucatorii vor avea ocazia sa realizeze peste 60.000 de ATV-uri diferite.





Daca vreti sa incercati jocul si sa-l jucati puteti sa-l descarcati prin metoda torent din linkul de mai jos.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™