Pro Evolution Soccer 2010

Pro Evolution Soccer 2010 (PES 2010) a fost lansat de Konami pe 23 octombrie 2009, fiind disponibil pentru PC, PlayStation 3, PlayStation 2, PSP si Xbox 360. PES 2010 are inclus si Europa League (fosta Cupa UEFA), alaturandu-se si UEFA Champions League, prezenta si in PES 2009.

Jocul a fost dezvoltat de Konami Computer Entertainment Tokyo, care si-a marit efectivul si s-a reorganizat pe departamente special create pentru dezvoltarea seriei Pro Evolution Soccer.



Fata de editiile anterioare, producatorii au imbunatatit gameplay-ului, mai ales in ceea ce priveste fundasii, portarii si reactiile arbitrilor, precum si imbunatatiri ale partii vizuale, mai ales prin detaliile legate de jucatori si de tribune. Spectatorii reactioneaza in functie de ceea ce se intampla pe teren, fiind facuta diferenta intre meciurile de acasa si meciurile din deplasare.

PES 2010 contine si animatii noi pentru dribbling-uri sau suturi spre poarta. Din punct de vedere al AI, mijlocasii si aparatorii lucreaza impreuna pentru acoperirea spatiilor libere, golurile "usoare" urmand sa fie destul rare.


Pro Evolution Soccer 2010 - Official Web Page

Download Demo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™