Risen

Risen este un RPG ce a fost lansat oficial astazi pe 2 octombrie. Risen a fost dezvoltat de nemtii de la Piranha Bytes, in colaborare cu Deep Silver, pentru PC si Xbox 360. Intreaga actiune are loc pe o insula vulcanica, denumita Forbidden Island. Aceasta este populata cu creaturi bizare si cu temple stravechi, care se pare ca au legatura cu activitatea recenta a vulcanului.

Jucatorii ajung pe aceasta insula in urma unui naufragiu, primele secunde ale jocului au loc pe o plaja mediteraniana, eroul nostru fiind inconjurat de cufere, cadavre si resturi ale unei corabii distruse. Chiar daca nu avem nici o idee unde ne aflam, nu suntem singurii supravietuitori ai naufragiului. Explorarea insulei dezvaluie o serie de animale, unele cu aspect exotic, altele cu aspect mai degraba periculos.



Insula din Risen nu este pustie, dar oamenii de pe ea se gasesc in mijlocul unui conflict. Dupa eruperea vulcanului, o serie de bestii si-au facut aparitia, asa ca Inchizitia si-a trimis reprezentantii pentru a izola insula. Locuitorii se afla in carantina, fiind inchisi in singurul oras al insulei. Acestia sunt deseori folositi la diferite munci, fiind asupriti de catre cei care au venit sa-i protejeze. O parte din ei au ales sa nu se supuna, asa ca vor exista grupuri de oameni care traiesc departe de oras, dar care isi risca viata din cauza bestiilor dezvaluite de vulcan.

Risen a fost dezvoltat de acelasi studio care a lansat si seria Gothic. Povestea nu este liniara, deciziile jucatorilor afecteaza desfasurarea jocului. Ca in orice RPG, o serie de meserii si quest-uri sunt disponibile, personajul urmand sa-si dezvolte aptitudinile pe parcursul jocului.


Risen - Official Web Page

Download Demo

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™