Fifa 11

Anul asta FIFA 11 pe PC este cu totul diferit, deoarece, pe langa lansarea ce a avut-o pe celelalte platforme (PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PlayStation 2, Nintendo DS si PSP) jocul a fost dezvoltat pe baza engine-ului next-gen utilizat si la crearea versiunilor pentru PlayStation 3 si Xbox 360, cele trei urmand sa aiba in proportie de 80-90% aceeasi grafica, aceleasi caracteristici si facilitati de gameplay insemnand ca intre versiunile de console si cea de pe PC sa existe unele diferente.

Prin urmare, versiunea de PC contine urmatoarele caracteristici inovatoare:

Gameplay: AI-ul a devenit mai evoluat pentru portari, atacanti si fundasi.

Sistem de dribling complex (360°): Chiar daca Fifa 10 PC a beneficiat de o versiune a driblingului in 360 de grade, aceasta a fost implementata in engine-ul vechi al jocului. De aceasta data, engine-ul next-gen permite un control complet al directiei jucatorilor si posibilitatea de a patrunde si exploata si cea mai mica eroare defensiva a echipei adverse.


Duel corp la corp: Sistemul de interactiune si de coliziuni dintre jucatori este imbunatatit pentru a simula cat mai bine duelurile din fotbalul modern.

Modul de joc Virtual Pro: La fel ca si pe console, Fifa 11 PC permite jucatorilor sa-si creeze corespondentul virtual in joc si sa inceapa o cariera la cele mai importante cluburi din lume, crescand atributele jucatorului prin indeplinirea unor obiective. Virtual Pro permite si crearea Gameface prin incarcarea unei poze cu jucatorul.



Editor faze fixe: Posibilitatea de a construi si salva diferite scheme pentru fazele fixe, pentru a fi folosite in timpul meciurilor. Jucatorilor le pot fi date instructiuni specifice in legatura cu modul in care trebuie sa joace respectiva faza.

Antrenament: Modul de antrenament ofera posibilitatea de a exersa lovituri libere, cornere, lovituri de la 11 metri, precum si meciuri de antrenament cu 11 vs 11 jucatori sau mai putini.

Formatii: Jocul ofera peste 50 de posibilitati de a schimba pozitia jucatorilor pe teren, tocmai pentru a alege cele mai bune formatii in functie de adversar (cu un AI imbunatatit) si de modul de joc al acestuia.



Modul Online: Pentru o mai buna experienta de joc online a fost implementat suportul pentru VOIP (Voice Over IP Chat).

LAN: Posibilitatea de a juca online cu prietenii prin retea, fara a mai va conecta la serverele EA.

Comunitatea EA Football World: Conectarea la EA Football World permite sa vedeti statistici ale meciurilor online pe care le-ati jucat, pozitia in clasamentul EA, informatii cu privire la jucatorul Virtual Pro si crearea unei liste cu prieteni.

Licente: Aproximativ 30 de ligi licentiate, peste 500 de echipe si 15000 de jucatori.



1 comentarii:

Anonim spunea...

esti slab frate

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™