Fifa 11 - Cum sa joci in multiplayer prin Wippien

Cu trecerea la un nou motor grafic pe pc, portat de pe versiunea de console cu imbunatatiri si updatat la zi, Fifa 2011 vine si cu noi restrictii prin care jocul de anul acesta ii este stearsa definitiv optiunea "Direct IP" din motive evidente si anume cauza pirateriei, dar spre bucuria unora optiunea Lan Play este disponibila in joc, fiind si singura optiune in care sa joci Multiplayer fara sa dai bani pe joc.

Tot ce trebuie sa faci sa joci prin Lan iti trebuie un mic programel numit Wippien fiind in genul lu' Hamachi, dar mai bun si gratis complet.


Luati programul de jos, si dupa instalare necesita sa faceti un cont, daca aveti un cont de Gmail puteti sa va logati cu el, iar daca nu aveti va faceti un cont nou de Jabber (@wippien.com) urmand si respectand pasii din poza de jos.




1. Bifati optiunea aceea.
2. Dupa ce v-ati ales contul de Jabber (user@wippien.com) si parola, apasati "Test Account" ca sa creati contul afisand mesajul de confirmare "Success!".
3. Apasati OK sa va logati.

La "Port" nu trebuie sa puneti obligat 5222 ca in poza, el apare automat dupa ce ati facut contul de wippien.

Sfat: Daca apare vreun mesaj de eroare dupa ce ati apasat "Test Account" incercati cu alt cont pana functioneaza.

Atentie: Nu va puteti face 2 sau mai multe conturi intr-un interval foarte scurt de timp pe acelasi ip.

Iar dupa ce v-ati logat inclusiv adversarul cu care vreti sa jucati, intrati in fifa la Online Modes->Multiplayer->Lan Play si va scrieti un username ce va fi afisat in meniuri cat si in-game, cat si afisarea username-ului adversarului. Daca stiti ca n-aveti probleme sa fiti host, apasati Host Game, la Room Name scrieti un nume, iar parola nu e obligatorie, doar daca e cazul, mai jos la Game Settings setati in functie de preferinte (modul si viteza de joc inclusiv minutele) si apasati Create Lobby Room si asteptati ca adversarul sa intre si el in Lan Play urmand sa dea Join ca sa inceapa jocul, simplu si cam atat.

Foarte important: Recomand sa puneti pe OFF firewall-ul de windows cat si dezactivarea antivirusului oricare ar fi el sau inchiderea lui de tot, pentru ca atunci cand va veti conecta la un lobby room va aparea mesajul "connection has time out". Si e posibil ca cei care au router sa nu functioneze din cauza unor porturi blocate de el.

Bafta, GL & HF !!!


sau

14 comentarii:

Anonim spunea...

merge pe windows 7 ??

Anonim spunea...

merge daca ai router?

Admin spunea...

Doar daca aceste porturi nu sunt blocate:

TCP Ports: 80, 443, 30440–30449
UDP Ports: 3658, 3659, 9000–9999

Anonim spunea...

la rds nu vrea sa creeze camera sau........?

Anonim spunea...

mie imi da conection time out cand dau join

Anonim spunea...

Imi zice la prietenul meu si lui la mine VPN not established yet. Avem amadoi win 7 am scos firewalu si antivirusu si tot nimic vreo idee??

Anonim spunea...

mie mia dat eroarea "wippien net work adapter not available. proceed with IM only?" daca dau no se inchide programu iar daca dau yes se deschide. cred ca din cauza asta nu imi merge, ce pot sa fac sa imi mearga. am win 7 pe 64 MS

Anonim spunea...

adaug la comentariul cu eroarea "wippien net work adapter not available. proceed with IM only?"
Cand e prog wippien pornit, sub numele meu imi scrie No Network, pe cand la prietenul meu ii scrie un fel de ip. Ai vreo idee?? ms

Admin spunea...

"No Network" nu e bine, totusi ce windows ai ?

Daca ai vista sau 7 pe 64 biti asta e, din cauza driverelor de x64 insuportabili pentru acest program.

Citeste sa vezi...

Anonim spunea...

dc imi arata no network ,am win 7 pe 32 biti

robE spunea...

Este mult mai lejer sa joci fifa 11 prin tunngle...si acolo este si lume care se joaca.

Anonim spunea...

imi zice joynning lan lobby room...si dupaia connection has time out...vre-o idee?...

Anonim spunea...

iulian
mie imi da conection time out si am dezactivat TOT

Anonim spunea...


argent illimité fifa 18
Lobby FIFA 18 Playstation 4

=>>
fifa 18 points xboxone


Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™