Far Cry 2



Far Cry 2 este un nou shooter dezvoltat de Ubisoft Montreal, care va fi lansat in Q4 2008 pentru PC, PlayStation 3 si Xbox 360.

Far Cry 2 va folosi un motor total nou, dezvoltat de Ubisoft sub numele de Dunia Engine, ce va aduce jocului un mediu distructibil, diverse efecte speciale precum propagarea dinamica a focului sau noi efecte grafice ale furtunilor, precum si un mod mai realistic in ciclurile zi-noapte.

Far Cry 2 va avea o suprafata de joc de aproximativ 50 de km patrati, intr-un decor din Africa ce poate fi explorat in voie. Eroul principal al jocului va putea fi ales din 12 personaje, fiecare cu abilitati si poveste unica. Scopul jocului este de a-l elimina pe "The Jackal" (Sacalul), un personaj misterios care a reaprins conflictul din lumea interlopa, punand in pericol viata a mii de oameni.

In Far Cry 2 vor exista destule arme si vor putea fi folosite automobilele, barcile sau camioanele pentru explorarea celor 50 de kmp.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2008 - 2012 Inc. All rights reserved Blogu' lui Iulian - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger edited by IulianG™